КЗ "ЗЗСШІ № 7 І-ІІ ст." ,

четвер, 14 січня 2021 р.


 15.01.2021

Вітаю Вас, мої любі " Чомусики" і батьки!

Гарного усім дня! 

Пропоную розпочати день з дихальних вправ.

Вправа «Вирости великим». Початкове положення дитини - стоячи, ноги разом. Підняти руки вгору, добре потягнутися, піднятися на носки - вдих; опустити руки вниз, опуститися на всю ступню - видих, вимовляючи: «У-х-х-х! У-х-х-х! » Повторити 4 - 5 разів.


Сьогодні за розкладом:


1. Заняття: Економічна абетка.
Тема: "Людина та її потреби".
Мета: навчити дітей співвідносити назву магазину з товарами, які в ньому продаються; розвинути вміння узагальнювати групи. Закріпити знання дітей про місце виготовлення товару; класифікувати товар за місцем виробництва.

Дидактичні ігрові завдання

 «Вгадай, де продаються». 👈

Мета. Навчити дітей співвідносити назву магазину з товарами, які в ньому продаються; розвинути вміння узагальнювати групи предметів.

Матеріал. Картинки із зображенням овочів, фруктів, меблів, взуття і т. п. будинок і табличку з назвою магазину.

Зміст. Діти підбирають групи карток із зображенням овочів, фруктів, меблів і т. п. Викладають їх на будинок з відповідною назвою магазину. Встановлюють залежність між назвою магазину і товарами, які в ньому продаються.





                              «Подорож в країну речей».
Дидактичне завдання: поглибити уявлення дітей про різноманітність товарів, про те, що одні з них необхідні скрізь і завжди, а інші – залежно від обставин, місця, часу і клімату; уточнити знання дошкільнят про основні потреби людини. 

Ігрове завдання: Дорослий запрошує дітину у незвичайні подорожі. Для цього необхідно пригадати, що найважливіше і необхідніше слід узяти з собою в похід, а від чого можна відмовитись. Дітина разом з дорослим готуються в похід на південь, на північ, в пустелю, тощо. Дитина може взяти тільки ті речі, які будуть необхідні їй в тих умовах, в які вона потрапить. В кіньці гри дитина і дорослий перевіряють один одного і пояснюють свій вибір.



               книжка щодня
               літературна хвилинка

 Телефон



2.Заняття: Ліплення.

Тема:"Сніговик".



Закріплення правил безпечної поведінки з електричними приладами.

👉👉Відео - гра





Дякую за увагу!

   

Немає коментарів:

Дописати коментар